Kwaliteitsmedewerker gezocht

January 31 2022

Ambitie in de kwaliteit en veiligheid?

Wij zijn op zoek naar versterking voor onze kwaliteitsafdeling. Ben jij, of ken jij, een student waarvan de opleiding (IVK of MVK) aansluit en op zoek naar een stage waar je stageonderzoek kan doen? Of ben jij (net) een afgestudeerde IVK of MVK’er en op zoek naar een leuke uitdaging? Lees dan vooral verder:

Overmeer Transport is gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Hiernaast hebben wij een depot met tankcleaning en -repair ter ondersteuning van onze core business; Transport.
Gezien de risico’s die deze producten met zich meebrengen spelen kwaliteit en veiligheid een belangrijke rol in de organisatie. Je komt te werken in een klein team waar de taken afwisselend en divers zijn. Zo hebben wij te maken met certificeringen, vergunningen en uiteraard RI&E’s maar, ook met voorlichten en het bewust maken van veiligheid. Je bent niet bang om mensen, in het belang van de veiligheid, aan te spreken op hun handelen. Het analyseren en interpreteren van de KPI’s behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Parttime of fulltime mogelijk
  • Kantoorlocatie: Mijnsheerenland

Interesse, of nog vragen? Bel naar 0186-630597 en vraag naar Martin of mail naar kwaliteit@overmeer-logistics.com