Vacature: Administratief Medewerker

May 30 2024

Administratief Medewerker – Flexibele Functie in een Informele Sfeer

Vacature ter uitbreiding van onze afdeling Administratie.
 

Voel jij je thuis op de financiële afdeling en zoek je een baan die ideaal te combineren valt met bijvoorbeeld de schooltijden van je kinderen of naast je eigen bedrijf? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou bij Overmeer Logistics!

Onder Overmeer Logistics vallen een aantal bedrijven die zich bezighouden met diverse logistieke activiteiten. De 3 transportbedrijven houden zich voornamelijk bezig met het vervoer van (gevaarlijke en ongevaarlijke stoffen) in tankcontainers en tankopleggers.

Op onze locatie aan de Stougjesdijk in Mijnsheerenland een klein container depot waar wij de opslag, het reinigen en de reparatie verzorgen van tankcontainers + het installeren van flexitanks.  In Antwerpen zijn we ook vertegenwoordigd en hebben we een klein container depot waar we flexitanks behandelen.

Om een idee te geven, ons bedrijf heeft ca. 180 man/vrouw personeel in dienst en in totaal rijden wij met meer dan 100 auto’s in het wegvervoer. De overige collega’s (geen chauffeur) zijn werkzaam op de verschillende afdeling zoals planning, customer service, kwaliteit en administratie en op ons depot. Op het depot hebben we heftruckchauffeurs, tankreinigers en monteurs.

Overmeer is een informeel familiebedrijf, waarbij het hart op de tong ligt, er gelachen en vooral ook hard gewerkt wordt. “Samen” behoort tot één van de kernwoorden van het bedrijf.

Impressie van ons!

Wat ga je doen

  • Je bent (mede) verantwoordelijk voor het controleren, matchen en boeken van inkomende facturen.

Wat we van jou vragen

  • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail.
  • Enige kennis van boekhouden is een pré.
  • Je hebt een proactieve houding en pakt graag taken zelfstandig op.

Wat je daar voor terugkrijgt

 

  • Een flexibele werkweek van ongeveer 20 uur, waarbij je zelf kunt bepalen welke dagen en tijden je werkt.
  • Uitzicht op een vast contract
  • Pensioenopbouw
  • 27,5 vrije dagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek).
  • Een gezellige en informele werkomgeving binnen een familietransportbedrijf.

Enthousiast geworden?
Of heb je nog vragen?

Interesse?

Vul het formulier hieronder in, stuur een e-mail naar hans@overmeer-logistics.com of bel naar 0186-630590 en vraag naar Hans Michels of naar Arliene Vrauwdeunt. We kijken uit naar jouw reactie!